Followers

raja lawak 2009

malam tadi, bertempat di stadium tertutup MBPJ telah berlangsung FINAL RAJA LAWAK ASTRO MUSIM KE3. tp, dukacita diberitahu, ak xdapt nk join mmber2 ak yg len tuk turut serta memeriahkn stadium MBPJ tu 'coz ak kat KEDAH skrg neyh. klo KEDAH n kL ni dekatt..dah lama ak moh sana!hak3~~.finalis2 ader 2peserta individu( amir & jihan ) + 1kumpulan( sepah). ak n pamili terchenta get redy tepacak dpn tv sejak stat 'lawak kapet' kul830pm ag.overall final show ni besh3~. jihan mmg sukses tym lwak musikal. sepah mmg MANTOPZ abes mlm tu! cuma ak xske amir je. lawak dia ntah pape je..melalut sowg2. hahaha. abg ngah ak vote jihan n sepah. ak xvote spe2 atas sebab xda kedit. ngeh3~~ finally, alhamdulillah sepah MENANG!(idop owg JOHORR..yeay!) jihan no2. n amir no3..hahahahaha~. congratez n wish all da best GUYS! ;)


raja lawak musim ke3
*SEPAH*


3 comments:

AreDa said...

hehehe..aku slalu gk follow raja lawak ni..tp aku tak bape suke amir g final..coz aku rase better LNJ je yg pegi...amir lawak die mcm ko cko..ntah pape..ehehe...SEPAH menang tu kire ok r..dorg mmg ade bakat..;p

arJuNa jaLaNan said...

hoho.
tau xpe.
ak pon tekejut LNJ xdpt g final.
adeii.
tp xpe.
dah xda rzki depa.
ak rse amir xley survive pasni.
sure dia g ngaji masuk kolej balik.
hahahaha.

pst: ko folow raja lwak kt ne?ader astro ke kt bilik ko??hahaha.

AreDa said...

alaa...kalo balik rumah aku follow r...bkn ko tak tau..astro kan slalu jer ulang2 rancangan die...takde hal der...hahaha